onsdag 15 januari 2014

Kladdiga och chokladiga brownies!

Ett recept jag har fastnat för och som blir lika gott varje gång man gör det, för choklad är choklad och det kan ju aldrig bli fel! Det bästa är att det blir lite disk då man gör allt i kastrullen!

♡värm ugnen till 175°

Ingredienser:
♡100g choklad (jag använder fin mörk choklad)
♡175g smör
♡130g mjöl
♡325g strösocker
♡3 ägg

Smält smöret, ta av plattan, ha i chokladen och rör tilld den är helt smält, rör i sockret, sen vetemjölet och sist äggen. Rör smeten slät och tjock och ha i den i en bakplåtspapper klädd form (ca 30×20 eller större) ha in i ugn i  ca 30 min tills den är fast men fortfarande lite kladdig. Svalna. Pudra på florsocker.

♡Även här tycker jag att det blir lite festligare att ha i dom i muffinsformar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar